Letters en logo’s in EPS

Zoekt u letters met een bijzondere uitstraling, met impact en een optimaal 3D effect? Letters en logo’s met body? Dan bent u bij Isofun aan het goede adres! Piepschuim letters kunnen overal worden toegepast: achter de receptie of andere bedrijfs(binnen)wand, op de beursstand of tijdens een evenement. Wij leveren letters en logo’s in alle soorten en maten uit EPS en wij kunnen u van een degelijk advies voorzien. De EPS  letters en logo’s van Isofun zijn de ideale oplossing. EPS  letters en logo’s kunnen vrijwel overal worden toegepast!  Maatwerk producten van top kwaliteit.

De letters en logo’s kunnen afgewerkt worden in allerlei groottes en lettertypes. Dus alles volledig naar uw wens!

Daarnaast kan Isofun de letters en logo’s afwerken met een speciale coating waardoor de letters glad en stootvast zijn. Ze worden dan afgewerkt in een kleur naar keuze (standaard zijn de letters wit).

Ook voor vormen van snoeptaarten kan je bij ons terecht! Denk maar aan een snoeptaart in de naam van je kind! Of in de vorm van zijn/haar favoriete figuren. U kan bij ons terecht voor gewone of speciale snoeptaartvormen.

Opm: Letters met afgesloten openingen zoals de ‘O’ of de ‘B’ kunnen gemaakt worden met insnede (die al dan niet terug dichtgelijmd wordt) of uitgefreesd worden zonder een insnede te maken.